Осъдиха Магуайър на 21 месеца условно


Н. Гавазов

Осъдиха Магуайър на 21 месеца условно

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе признат за виновен по всички обвинения за инцидента, докато се намираше на почивка в Миконос.

Напомняме, че Магуайър бе обвинен в отправяне на обиди и удари на полицай, а също така и опит за даване на подкуп, за да избегне отговорността.

Това беше предшествано от конфликт между Магуайър и приятелите му с друга компания в бара - във вторник съдът изслуша, че двама албанци са инжектирали наркотици на сестрата на Хари, за да я съблазнят.

Освен това един полицаите е заплашил, че ще счупи крака на Магуайър и по този начин ще навреди на кариерата на Хари, но най-скъпият защитник в света не остана длъжник и се е развикал: "Знаеш ли и кой съм? Аз съм капитанът на Манчестър Юнайтед, много съм богат, мога да ви дам пари, мога да ви платя. Моля, пуснете ни".

След като изслуша показания от всички страни, съдът осъди 27-годишния футболист на Англия на условна присъда от 21 месеца и 10 дни. Магуайър успя да избегне затвора, защото това е първото му престъпление в Гърция, а самото престъпление не е сериозно.

Добавяме, че самият Магуайър отсъстваше по време на процеса, след като се върна вкъщи и повери да защитава интересите си на един от най-добрите гръцки адвокати, който все пак загуби делото, но поне спаси Хари от затвора.

  Сподели
369