Манчини: Единствената добра новина е, че Тевес оттегли молбата си за трансфер


Н. Гавазов

Манчини: Единствената добра новина е, че Тевес оттегли молбата си за трансфер

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини бе бесен на Пабло Сабалета след снощната загуба с 1:2 от Евертън в среща от 18 кръг на Висшата лига на Англия. Италианският специалист бе недоволен от продължителността на времето за което аржентинският футболист бе извън терена, за да получи медицинска помощ след сблъсъка му с Тим Кейхил.

„Не е нормално за един играч да прекара осем минути извън игра. Той бе длъжен да се върне по-бързо на терена или ние трябваше да променяме тактиката си. Аз предполагах, че ще се забави само минута или две най-много. Но това, което той направи е недопустимо", заяви за Sky Sports Манчини.

„Единствената добра новина тази вечер бе, че Тевес си оттегли искането за трансфер. Така положението около него се изясни и то по добър начин. Това е важно, че спряхме да говорим за него и всички сме щастливи. Но загубихме важни точки и пропуснахме да оглавим таблицата за класиране. Не съм доволен от резултата и играта през първото полувреме. През втората част късметът не бе на наша страна - имахме няколко положения за гол, но наистина нямахме късмет", завършва мениджърът на „гражданите".

 

  Сподели
143