На Юнайтед ще е по-трудно да купи Санчо другото лято


Н. Гавазов

На Юнайтед ще е по-трудно да купи Санчо другото лято

Манчестър Юнайтед е застрашен от конкуренция от поне два други клуба, ако решат да отложат закупуването на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо за следващото лято.

Шефовете в Дортмунд дадоха ясно да се разбере тази седмица, че вече не очакват Санчо да бъде продаден по време на този трансферен прозорец.

"Ние сме вестфалийци. В понеделник Цорк вече обясни всичко. За вестфалци точно означава точно. Джейдън ще играе за нас през сезон 2020/21. Няма място за други интерпретации", заяви изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоахим Вацке пред RTL във четвъртък.

Напомняме, че "червените дяволи" така и не се осмелиха да вложат 108 милиона паунда, които Борусия поиска за 20-годишния футболист на Англия.

Но още по-трудно ще бъде получен Санчо през следващото лято. Предполага се, че тогава футболната икономика ще влезе в релси, а това означава, че Джейдън няма да струва по-евтино.

Освен това, според Daily Mirror, през следващото лято Реал Мадрид и Барселона ще са готови да се състезават за бившето крило на Манчестър Сити, докато Юнайтед е единственият реален претендент за играча през този прозорец.

  Сподели
88