Робинсън: Моуриньо има нужда от 2 прозореца


И. Ангелов

Робинсън: Моуриньо има нужда от 2 прозореца

Бившият вратар на Тотнъм Пол Робинсън сподели мнението си, че новият мениджър Жозе Моуриньо трябва да получи време за да опита да преобрази отбора по свой начин, като за това ще са необходими поне 2 трансферни прозореца. През ноември, 2019 г. Моуриньо замени Маурисио Почетино начело на тима, който точно бе загубил финал в Шампионска лига.

"Той ще има нужда от няколко трансферни прозореца защото съставът не е балансиран. Има много атакуващи полузащитници и атакуваща сила, но защитно те загубиха Ян Фертонген. 

"Моуриньо трябва да получи време. Не може да очаквате мениджърът да дойде и да извърши чудеса с отбор, който се затруднява и не играе особено добре. Трябва да получи време да сложи свой печат и да доведе играчите, които иска. Той е мениджър от световна класа, доказан победител, и не можем да го оценим в Тотнъм преди най-рано средата на следващия сезон, по което време ще са минали 2 прозореца и ще има промени в състава.

"Аз бях изненадан от уволнението на Почетино тогава, но когато Жозе дойде се развълнувах. Чудех се дали ще получим онзи Жозе от Манчестър Юнайтед, където той изглеждаше сякаш иска да бие целия свят, или онзи от Челси, който имаше прекрасно отношение с играчите и печелеше трофей след трофей.

"Когато той дойде при шпорите той изглеждаше сякаш отново е намерил любовта към футбола и има какво да докаже. Той дойде по точна причина и най-накрая виждаме резултати и представяния защото играчите играят за него."

Тотнъм завърши на 6-то място във Висшата лига и ще участва в Лига Европа догодина.

  Сподели
315