Сътън предвижда, че само Ливърпул и Сити ще се борят за титлата


Н. Гавазов

Сътън предвижда, че само Ливърпул и Сити ще се борят за титлата

Бившият нападател на Блекбърн, Селтик и националния отбор на Англия Крис Сътън е уверен, че нито Челси, нито Манчестър Юнайтед ще претендират за титлата във Висшата лига през следващия сезон, а Манчестър Сити ще стане шампион.

Ливърпул завърши с 18 точки преднина над Сити през този сезон, въпреки че в хода на кампанията дистанцията между първите два отбора бе още по-плашеща.

Сътън очаква, че убедителният триумф на Ливърпул ще вдъхнови "гражданите" за реванш. Но Крис не вярва на другите отбори, включително и на бившия Челси.

"Кой ще спечели лигата през 2021 г.? Манчестър Сити, за мен това е сигурно.

Техните играчи и Пеп Гуардиола са наранени от това колко далеч са зад Ливърпул. Чувстват се неприятно само от гледна точка на таблицата във Висшата лига.

Камерите на Amazon Prime вече не са на тренировъчната база на Сити, но можем да гарантираме, че Гурдиола продължава да провежда своите срещи и да иска от играчите си да покажат своя боен дух.

Не мога да си представя Ливърпул отново да получи 99 точки. Конкуренцията от страна на Сити ще бъде още по-голяма.

Защо мисля, че Челси или Манчестър Юнайтед няма да могат да влязат в надпреварата? Стандартите на Ливърпул и Сити са твърде високи.

Отборът на Франк Лампард завърши на четвърто място, но загуби 12 мача в първенството. Хората на Оле Гунар Солскяер бяха стабилни към края на сезона, но ще им бъде трудно да поддържат това ниво през цялото разстояние", заяви Сътън.

  Сподели
322