Оуен: Ман Юнайтед е следващият претендент за титлата


И. Ангелов

Оуен: Ман Юнайтед е следващият претендент за титлата

Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен сподели мнението си, че отборът на Оле Гунар Солскяер върви в правилната посока и скоро ще претендира редом с Манчестър Сити за титлата в Англия, като малко остава тимът да достигне това ниво.

"Играчите сега, те изглеждат сякаш са следващия отбор, който ще излезе и ще претендира за титлата на отборите като Ливърпул и Манчестър Сити. Вече дълго време ги гледаме, а в последните около 20 мача те са много пред всички останали с тази форма. Юнайтед е там горе сред големите.

"Аз мисля, че друг подсказващ знак беше, че когато спечелиха в последния ден над Лестър, да - имаше празненства, да - имаше ръкостискания и всичко, но нямаше някаква лудост по случая. Това беше желязна увереност в лицето на Оле Гунар Солскяер, който сякаш каза 'това е абсолютният минимум, дръжте се, защото ние сме Манчестър Юнайтед'.

"Топ 4 е минимумът. Те няма да почиват на тези лаври. Те играят изключително добре, но все още имат нужда да добавят съвсем малко преди да претендират за топ наградите."

  Сподели
215