Невил: Солскяер трябва да похарчи още 170 милиона


И. Ангелов

Невил: Солскяер трябва да похарчи още 170 милиона

Манчестър Юнайтед ще трябва да похарчи още поне 170 милиона лири през идния трансферен прозорец за да продължи пътя си в преследването на Манчестър Сити и Ливърпул в Шампионска лига и Висшата лига на Англия, коментира легендата на клуба Гари Невил. 

"Те бяха абсолютно приключили 20 минути преди края на последния мач за сезона. Това демонстрира, че им трябват повече играчи в състава. Последният път когато Юнайтед завърши в топ 3 бяха похарчени 170 милиона лири от Жозе Моуриньо през лятото, но той не инвестираше толкова мъдро както напоследък прави клубът. 

"Аз мисля, че Юнайтед трябва да инвестира пари отново, но да го направи коректно, и така ще доближи Ливърпул и Сити. Този състав има нужда от подобрение, този тим има нужда от подобрение. На първо място трябва да се подобри титулярният състав.

"Това не е за да критикувам някои от играчите, появили се срещу Лестър. Има играчи сред тях, които ще са част от отбора дори да изиграе 55, 60 мача за сезона. Но трябва да се подсигурят играчи, които искат да играят за клуба, които идват по правилните причини."

  Сподели
204