Ман Сити с над 100 гола след Норич


И. Ангелов

Ман Сити с над 100 гола след Норич

Манчестър Сити прие Норич Сити в срещата от последния кръг на Висшата лига на Англия. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините спечелиха с 5:0 след голове от Габриел Жезус, Кевин Де Брюйне, Рахим Стърлинг и Рияд Марес.

В 9-ата минута днес Норич вкара топката във вратата на Едерсон, но ВАР отмени попадението на Хернандес. Така минута след това центриране на Стърлинг в полето на гостите създаде паника и Жезус се ориентира добре за 1:0.

В добавеното време на първото полувреме Де Брюйне бе намерен от Уокър на добра позиция, белгиецът се освободи от Щиперман и стреля силно през Крул за 2:0.

На почивката за Сити се появиха Марес, Фернандиньо и Гюндоган за Гарсия, Фоден и Родри. В тази част Сити нацели гредата в 65-ата минута след едно създаено от Де Брюйне положение. В 79-ата минута 3:0 оформи Стърлинг който се включи зад защитата на перфектен пас от Де Брюйне и вкара гол номер 100 в лигата за Сити за сезона. 4:0 оформи Марез в 83-ата минута, преди Де Брюйне отново да направи погрома пълен в послендата редовна минута.

  Сподели
335