Роджърс: Лестър иска ШЛ, но Юнайтед се нуждае от нея


И. Ангелов

Роджърс: Лестър иска ШЛ, но Юнайтед се нуждае от нея

Босът на Лестър Сити Брендан Роджърс обяви, че в неделя ще има повече напрежение над Манчестър Юнайтед когато двата отбора се изправят във финалния кръг на Висшата лига в пряк спор за четвъртото място в класирането. "Лисиците" спечелиха само 2 от 8-те си мача след рестарта на сезона, но все още могат да получат място в ШЛ в зависимост от резултата си с Юнайтед и този между Челси и Уулвс.

"Има разлика, която е, че ние искаме да сме в Шампионска лига, но когато погледнете клуб като Манчестър Юнайтед, за тях има необходимост да са в Шампионска лига. Ние искаме, но ако се провалим, все още ще сме имали добър сезон.

"В миналото аз съм играл финали и мачове от два кръга, които са означавали всичко, така че това не е ново предизвикателство за мен. Просто е много вълнуващо. Понякога нещата се объркват в сезона, но ние нямаме търпение за този мач. Сезонът не е свършил до последния сигнал, и ние искаме позитивен финал

"Играем срещу една от суперсилите на световния футбол и имаме шанс да ги прескочим и да влезем в Шампионска лига. Имаме шанс и това е показателно за постигнатото в сезона от тези играчи."

  Сподели
241