Трансферът на Санчо в Ман Юнайтед зависи от мача с Лестър


Н. Гавазов

Трансферът на Санчо в Ман Юнайтед зависи от мача с Лестър

Борусия Дортмунд е готова да продаде крилото Джейдън Санчо на Манчестър Юнайтед на правилната цена.

През последните седмици пресата потвърди, че Борусия все още иска над 100 милиона паунда за Санчо и не смята да намалява цената.

Всъщност според The ​​Independent клубът от Дортмунд е готов да направи значителни отстъпки. Към това Борусия е тласкана от икономическата криза, от желанието на Санчо да се премести в Юнайтед и от факта, че Джейдън вече навлезе в предпоследната година от договора си.

В същото време от лагера на Санчо стана ясно, че участие в Шампионска лига е определящият фактор за 20-годишния футболист на Англия. Ето защо в момента преговорите са в състояние на покой.

Ако в неделя "червените дяволи" успеят да избегнат поражението срещу Лестър и потвърдят класирането си за Шампионска лига, това ще доведе до стартиране на активни преговори за трансфера на Санчо.

"Олд Трафорд"  се надява, че Борусия ще се съгласи на обезщетение от 55 милиона британски лири плюс възможни бонуси от 25 милиона паунда.

В същото време Борусия не бездейства и вече започна преговори с Вердер Бремен за закупуването на Милот Рашица, който ще бъде призован да замени Санчо.

  Сподели
236