Инс: Бруно е героят, който феновете чакаха


И. Ангелов

Инс: Бруно е героят, който феновете чакаха

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Пол Инс обяви, че според него Бруно Фернандеш е новият герой на отбора, за който дълго време копнееха феновете на "червените дяволи". След пристигането си през зимата за 50 милиона лири Юнайтед няма загуба в 19 поредни мача, запази 13 сухи мрежи и се покачи до голям шанс за класиране в топ 4. Днес Юнайтед играе полуфинал за ФА Къп срещу Челси.

С 8 гола и 8 асистенции в 17 появи от януари, Бруно възроди сезона на клуба:

"Това, което виждаме в момента е едно солидно ядро в този отбор, но се говори още за имена като Джейдън Санчо и Кай Хаверц. Това е вълнуващо време за Юнайтед, наистина.

"Солскяер се поставя в позиция, в която може да спечели неща и изведнъж всички слухове за Почетино да го замести изчезнаха. Имаше много мрак, който се стелеше над Олд Трафорд и сега той изчезна, защото Юнайтед се подобри. Това стана заради Фернандеш, който промени всичко от ден първи.

"Той пристигна в Юнайтед, един от най-големите отбори в света, където не можеш да искаш време, за да се адаптираш. Трябва да стартираш на скорост, но това не се получи при Пол Погба. Феновете на Юнайтед винаги са търсели герой, и те нямаха такъв дълго време. Фернандеш сега е името, което пеят.

"Неговите представяния са толкова добри, но все още трябва да му дадем време. Играчи като Рой Кийн и Пол Скоулс правеха това поредица от сезони, но първите знаци при него показват, че той има от всичко. Има добро докосване и поглед, а и е специалист от статични топки.

"В момента цените на играчите ще започнат да падат. Дали Реал Мадрид или Ювентус биха предложили 90 милиона лири за Погба? Той няма да струва толкова. Ще е около 60 милиона. Но с представянето на Фернандеш не се знае дали Юнайтед няма да му позволи да напусне, ако имат нужда от средства за пазара."

  Сподели
372