Лофтъс-Чийк: Няма причина да напускам Челси


И. Ангелов

Лофтъс-Чийк: Няма причина да напускам Челси

Полузащитникът на Челси Рубен Лофтъс-Чийк, току завърнал се от дългосрочна контузия, обяви, че е готов да покаже на какво е способен за отбора. Халфът не успя поради редица обстоятелства да се наложи в първи отбор, като последната тежка контузия в ахилеса забави много прогреса на 24-годишния англичанин.

"Аз не се виждам като млад играч вече. Франк дойде миналия юли, но аз винаги съм мислел да подновя с Челси още преди това. Идването на Ламапрд не промени мнението ми да остана или не. Аз бях щастлив в Челси и планът ми беше да остана.

"Когато подписах договора си бях контузен. Това стана след добър сезон с Челси при Сари, когато той беше тук. Беше най-добрият ми сезон по голове. Играх доста срещи и чувствах, че съм допринесъл за успеха на Челси. Така контузията ми през май беше голям удар и честно казано не мислех, че толкова дълго ще отсъствам. Аз не съм си представял, че това ще отнеме цяла година.

"Това беше в главата ми докато подписвах. Не се случи както го мислех, очевидно. Аз съм отдаден на Челси. Тук съм от 7-годишен. След този сезон със Сари, за мен нямаше причина да напускам."

  Сподели
331