Ман Юнайтед последва Лестър с победа


И. Ангелов

Ман Юнайтед последва Лестър с победа

Кристъл Палас прие Манчестър Юнайтед в срещата от тридесет и шестия кръг на английската Висша лига. Днес "червените дяволи" спечелиха с 2:0 на "Селхърст Парк" и така след по-ранната победа на Лестър тимът отново се изравни с "лисиците" с 62 точки на четвъртата позиция, като Юнайтед е с по-лоша голова разлика на пето място.

Палас започна срещата агресивно днес и атакува опасно няколко пъти в първото полувреме, най-вече чрез Заха. Точно преди почивката обаче Бруно намери Рашфорд в полето, а той хладнокръвно смени посоката и се освободи от двама преди да прати топката далеч от вратаря за 1:0.

В 55-ата минута на второто полувреме Заха напредна отново и центрира, а Аю вкара на втора греда, но ВАР отмени попадението поради тънка засада. Последва греда за Бруно в 74-ата минута преди 4 минути след това португалецът да намери Рашфорд на добра позиция, а той изведе Марсиал в полето за нов гол и 2:0.

При гола Ван Анхолт падна над Марсиал и изглежда нарани рамото си лошо, което принуди лекарски екип да спре играта за дълго време. Това стана повод за 11 минути продължение, при което резултатът не се промени.

  Сподели
187