Лестър се сгромоляса в Борнемут


И. Ангелов

Лестър се сгромоляса в Борнемут

Борнемут прие Лестър Сити в срещата от тридесет и петия кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Виталити Стейдиъм" поведоха, но допуснаха пълен обрат, останаха с човек по-малко и в крайна сметка загубиха с 4:1, с което остават на 4-то място с 59 точки, 1 по-малко от Челси и 1 над Манчестър Юнайтед, който обаче има мач по-малко и може да излезе на трето място с победа.

Днес в първото полувреме само Джейми Варди вкара гол в 23-ата минута когато довкара удар на Ихеаначо, който бе блокиран. До почивката Борнемут почти не създаде нищо, но на полувремето в игра се включи Жуниор Станислас, който промени всичко.

В 64-ата минута след грешка на Шмайхел Ндиди направи дузпа срещу Уилсън, и Станислас изравни за 1:1 от бялата точка. Само минута след това 2:1 направи Соланке от труден ъгъл срещу Шмайхел.

След гола Сьоюнчу получи директен червен картон за разправа с Уилсън. Така в 83-ата минута Станислас напредна от дясно, стреля неточно, но Евънс си вкара автогол за 3:1. В 87-ата минута Соланке отново вкара за крайното 4:1.

  Сподели
145