Жозе: Ще спечеля трофеи с Тотнъм


И. Ангелов

Жозе: Ще спечеля трофеи с Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели мнението си, че преди края на договора му той ще успее да спечели злато с отбора. Шпорите вече 12 години не успяват да достигнат до края на голямо състезание, въпреки второто място в Шампионска лига последният сезон. Купата на лигата през 2008 г. е последното отличие на тима.

"Колко време отне на Юрген и Ливърпул? 4 години, 4 сезона. Той закупи един от най-добрите вратари, един от най-добрите защитници и така нататък, и така нататък, и така нататък. 

"Аз съм концентриран над моите 3 години по договор. Аз вярвам, че в този период ние можем да спечелим трофеи. Ако не успеем, но клубът постигне това след моите 3 години в следващата си ера, аз ще съм доволен и от това. 

"Аз работя за клуба. Не мисля за себе си. Казвам постоянно, че амбицията ми е все същата, моето ДНК е същото, но вероятно съм в такъв етап от живота, в който гледам по-малко себе си и повече към клуба. Аз съм оптимист защото работата ми започна от ден първи, защото аз вярвам, че ще направим някои промени в състава, но без да ни трябва огромна инвестиция както клубът направи в миналото лято.

"Аз не мога да повярвам, че един сезон ще има толкова много негативни епизоди както ни се случи напоследък. Има много причини да вярваме, че нещата ще са различни."

419