Солскяер: Сегашният Ман Юнайтед се различава от предишния


Н. Гавазов

Солскяер: Сегашният Ман Юнайтед се различава от предишния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира победата с 3: 0 над Астън Вила в мач от 34-ия кръг на Висшата лига на Англия и по-специално дузпата, отсъдена срещу отбора от Бирмингам.

"Мисля, че това бе дузпа. Момчето подлага крак, Фернандеш прави невероятно обръщане в стил Зидан или Марадона, а след това се приземява върху него. Мисля, че това е дузпа.

Провървя ни, че се оттеглихме на почивката с резултат 2: 0. Но дори и при резултат 1:0, бях сигурен, че нашите защитници ще успеят да проведат сух мач. Те приеха критиките след предишния мач и проведоха страхотна среща.

Що се отнася до Гринууд, малко му помагам, но той сам трябва да направи основната част - да тренира, да играе, да се държи правилно в живота. Той решава колко далеч иска да стигне. Той е на 18 години, разбира се, че ще прогресира. Той е роден футболист, учил е в академията още от дете. Баща му ми показа съвместна снимка, когато е бил на 7 години. Той знае, че ние вярваме в него. Не можете да оставите футболисти на пейката, ако те вкарат.

Погба все още има договор с Манчестър Юнайтед. Той е невероятен човек и играч - един от най-добрите халфове в света. Отборът, в който се завърна след контузия, значително се различава от предишния. Сега в съблекалнята всичко е много по-добре", заяви Солскяер.

  Сподели
104