Реал и Барселона готови да предложат 50 милиона за Тевес


Н. Гавазов

Реал и Барселона готови да предложат 50 милиона за Тевес

Следващата дестинация за Тевес може да се окаже Испания, съобщава The Mirror. Както е известно, аржентинският нападател на Манчестър Сити заяви в писмен вид, че иска да напусне Ийстланд заради носталгия по родината си. По-късно днес стана ясно, че звездата на „гражданите" е поискал увеличение на заплатата си, според което ще получава по 300 000 паунда на седмица.

Въпреки решението на Сити да не позволи на Тевес да напусне клуба, нападателят е непоколебим в избора си и според The Mirror щ направи всичко възможно през януари да си тръгне. От ситуацията са заинтересовани Барселона и Реал Мадрид, които ще предложат 50 милиона паунда за голмайстора на „гражданите", който отбеляза 39 попадения от 60 мача след напускането си на Юнайтед.

В същото време, днес следобеда стана ясно, че ръководството на Сити няма да преговаря със своя капитан по двете му искания - това за трансфер и за увеличаване на заплатата. Решението е взето на спешна среща в която е участвал и собственика на клуба шейх Мансур. Според ВВС, ако аржентинецът в знак на недоволство реши да прекрати кариерата си, управата на Манчестър Сити ще предприеме срещу него съдебни действия и ще потърси компенсация за предсрочното прекратяване на договора, до чиито край остават 3 години и шест месеца.

 

  Сподели
121