Бербатов резерва срещу Арсенал


Н. Гавазов

Бербатов резерва срещу Арсенал

Димитър Бербатов най-вероятно ще започне от резервната скамейка срещата на Юнайтед срещу Арсенал, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, тази вечер на „Олд Трафорд" „червените дяволи" излизат срещу отбора на Арсен Венгер в среща от 17 кръг на Висшата лига на Англия и при победа ще оглавят класирането.

Според информацията, българският нападател, който вкара пет гола за своя отбор при последната му домакинска среща и е едноличен лидер сред голмайсторите във Висшата лига на Англия, ще стане жертва на схемата 4-5-1, която Сър Алекс ще иска да изпробва срещу „артилеристите".

Изданието съобщава, че Уейн Рууни, който има само един гол през този сезон, ще води сам атаката на Юнайтед, за сметка на Бербо, който отбеляза 11 гола в 13 мача.

Според специалистите, решението на шотландския специалист е изненада, въпреки, че българският нападател прави един „любопитен асиметричен" сезон, след като до средата на септември вкара седем гола, след това около два месеца бе без гол и изригна срещу Блекбърн с цели пет гола.

 

  Сподели
92