Скоулс: Защитник и нападател, и настигаме Ливърпул


И. Ангелов

Скоулс: Защитник и нападател, и настигаме Ливърпул

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс вярва, че отборът има нужда от два трансфера на ключови позиции за да претендира отново за мястото на шампиона Ливърпул. Очевидно след пристигането на Оле Гунар Солскяер отборът върви в по-добра посока и не греши в трансферната си политика, което превърна Скоулс от голям критик в привърженик на работата в клуба понастоящем.

"Има голямо разстояние за намаляване, това е извън съмнение. Разликата в точките е нелепа и качеството на Ман Сити също е очевидно за всички. Аз наистина мисля, че не сме на милион мили разстояние. Зная, че преди говорехме за 4 или 5 човека, но мисля, че са 1 или 2 в момента.

"Аз мисля, че ако погледнат за централен нападател, някой класен реализатор на голове, и вероятно централен защитник, който да застане до Магуайър. Мисля, че Линдельоф се справи добре, но липсата на скорост при Магуайър понякога го поставя в лоша позиция.

"Ако той има доминиращ централен защитник до себе си, човек като Рио Фърдинанд или Яп Стам, който газеше централните нападатели, това ще е голяма стъпка в помощ на тима."

  Сподели
148