Стърлинг: Целим се поне в 2 финала


И. Ангелов

Стърлинг: Целим се поне в 2 финала

Нападателят на Манчестър Сити Рахим Стърлинг обяви, че отборът се цели поне в достигането на 2 финала преди края на този сезон. След като Ливърпул спечели титлата във Висшата лига, Сити продължава участието си в Шампионска лига и ФА Къп. В ШЛ Сити чака втори осминафинал с Реал Мадрид, над който спечели с 2:1 в първия, а във ФА Къп Сити е сред последните 4 отбора и играе с Арсенал.

"Надяваме се да завършим с финали във ФА Къп и Шампионска лига. Ние сме отбор, който пропусна да спечели Висшата лига и сега трябва да продължим с най-добрата си игра във всички останали състезания, а това са ФА Къп и Шампионска лига.

"Трудно беше да понесем отнемането на титлата ни от Ливърпул, но те проведоха брилянтен сезон. В четвъртък за нас беше просто още един мач, но беше шанс да завършим добре. Във Висшата лига трябва да спечелиш всичките си срещи и да завършиш най-високо, както и във ФА Къп и Шампионска лига.

"Ливърпул беше брилянтен цяла година, ние искахме да изиграем добър мач срещу тях. Знаехме, че изоставаме, и че сме били разочароващи на моменти. Имахме тест срещу шампиона и се справихме брилянтно, изпратихме послание. Следващият сезон започва днес и ние се справихме добре.

"Това е отбор, който еволюира и се променя, виждате колко възмъжа Фил Фоден. Аз мисля, че за бъдещето имаме някои страхотни играчи."

  Сподели
117