Гуардиола предупреди Ливърпул относно защитата на титлата


Н. Гавазов

Гуардиола предупреди Ливърпул относно защитата на титлата

Мениджърът на  Манчестър Сити Хосеп  Гуардиола предупреди Ливърпул относно защитата на титлата.

След 30 години чакане Ливърпул най-накрая стана шампион на Англия и през следващия сезон ще се опита да запази титлата у дома.

През миналия сезон Сити стана първият отбор през последното десетилетие, който защити шампионската си титла, така че Гуардиола знае какво чака "червените“ и сам възнамерява да им създаде проблеми.

"Ще накараме Ливърпул да почувства присъствието ни и да осъзнае, че това е нова глава.

Ако правилно се отнасяш към своята работа, защитата на титлата не създава допълнителни затруднения. Просто противниците ще искат да покажат, че те също са добри.

В спорта трябва да се доказвате всеки път. Ние сме невероятно доволни от това, което сме направили, какво правим, но за спортистите това никога не е достатъчно. Миналото е миналото.

Това, което направихме, остана в душите, спомените ни, но шоуто трябва да продължи - започва нова глава в живота ни. Спомените са приятно нещо, когато седите с приятели и семейството си върху чаша вино.

Когато хората кажат: "Не е нужно да показвам всичко, на което съм способен", аз не съм съгласен с това твърдение. Трябва да го правите отново и отново", заяви Гуардиола.

  Сподели
116