Ходжсън: Загубата от Нюкасъл е голям удар за Ливърул


Н. Гавазов

Ходжсън: Загубата от Нюкасъл е голям удар за Ливърул

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън не скри своето разочарование от загубата с 1:3 при гостуването на Нюкасъл, в среща от 17 кръг на Висшата лига на Англия. Наставникът нарече резултата „голям неуспех" и се позова на лошата игра на отбора през второто полувреме, като причина за поражението. Това е трета поредна загуба на „червените" като гост и остави отбора на 9-то място в класирането с актив от 22 точки.

„Това е голям неуспех и голям удар за нас, защото ние проведохме добър мач на моменти и добре играхме. Мисля, че през първото полувреме не играхме лошо - повече владеехме топката, притеснявахме постоянно отбраната им и имахме редица хубави положения за гол. Аз много се надявах, че ще продължим да действаме в същата посока, но от играта през втората част съм разочарован", заяви Ходжсън на пресконференция след срещата.

„Позволихме на Нюкясъл да се върне в играта и на всичкото отгоре пропуснахме да вкараме втори гол - няма треньор в света, който иска да види как отборът му изпуска такова положение. Трябва още да работим. Ако искаме да побеждаваме като гости тимове като Нюкасъл, то трябва да играем най-малкото на такова равнище, което демонстрирахме през първата част. Но така трябва да играеш 90 минути", завършва мениджърът на Ливърпул.

 

  Сподели
311