Лампард: Пулисич е като Салах, Мане или Стърлинг


И. Ангелов

Лампард: Пулисич е като Салах, Мане или Стърлинг

Мениджърът на Челси Франк Лампард отново потвърди оценката си за нападателя Кристиан Пулисич, като този път го сравни със звездите на Ливърпул Мохамед Салах и Садио Мане, както и Рахим Стърлинг от Манчестър Сити. Американецът е най-добрият реализатор във Висшата лига на възраст до 21 години, и Лампард каза:

"Аз мисля, че той може да бъде много голям играч. Защото той проби толкова млад в Германия и премина при нас. Така очакванията се повишиха към него, но хората трябва да вземат възрастта му предвид. В неговото качество няма съмнения и то се вижда. Той много иска да работи и да се развива. В момента е много гладен заради травмата си. И ако той иска да се учи, а той иска, в тренировките и в срещите той трябва да гледа играчите около себе си, които се изстреляха - както Рахим Стърлинг, Садио Мане и Мо Салах, който в момента вкарват тонове голове.

"Важно е той да разбере каква работа има да върши, защото той има таланта да го направи. Той просто трябва да опита да достигне това ниво и аз се радвам да го имам в момента. Той работи здраво и поставя летвата много високо."

  Сподели
127