Лампард: Абрамович инвестира за трофеи


И. Ангелов

Лампард: Абрамович инвестира за трофеи

Босът на Челси Франк Лампард вярва, че с двете нови покупки за тима собственикът Роман Абрамович демонстрира намеренията си тимът му да остане конкурентен на най-високото ниво. Челси подписа с Тимо Вернер миналата седмица за 47.5 милиона лири, след като вече си осигури и Хаким Зиеч за 37 милиона лири по-рано.

"Аз не съм говорил с него напоследък. Аз говоря много с Марина и с Петр. Ние сме много задружни и комуникацията е ключова. Когато казвате, че познавам собственика много добре, това до една степен е така. Но аз разбирам какво иска той за клуба. Играл съм в тази атмосфера, чувствал съм желанието му когато той пристигна в началото.

"Аз искам същото. По отношение на отдаденост, той показа това към клуба и го показва регулярно. Направихме добър бизнес до тук и дано това ни подобри за следващия сезон, защото искаме да продължим напред. Едното нещо, което разбрах от пристигането си тук, е че хората непрестанно ще те питат за отношенията с борда и собственика.

"Надявам се това да показва, че всички ние работим заедно, всеки с ролята си в привличането, следенето и развитието на играчите, които идват и се присъединяват. Мисля, че трябва да сме позитивни. Това е Челси и искаме да съкратим дистанцията с върха с хора като Тимо и Зиеч. Има и други зони, в които искаме да се подобрим."

  Сподели
151