Солскяер защити Де Хеа от Кийн


И. Ангелов

Солскяер защити Де Хеа от Кийн

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира думите на Рой Кийн по адрес на вратаря Давид Де Хеа след равенството с Тотнъм от вчерашната вечер. По време на почивката Кийн обяви, че му е писнало от испанеца и би го нападнал физически заради лошото спасяване при гола за 1:0 на Стивън Бергвайн.

"Е, аз съм разочарован, че видях как вкараха с първия си шанс, и момчето я удари много добре. Рой беше фантастичен полузащитник, добър приятел, не съм сигурен, че и той щеше да го спре. Дейвид е разочарован от това, но топката се върти във въздуха. Ние реагирахме добре след това, а той направи добро спасяване след 5 минути. След това 10 минути изглеждаха сякаш могат да стигнат до втори гол.

"Представянето беше добро, разочаровани сме, че спечелихме само точка. Мисля, че заслужихме повече. Това представяне заслужаваше три точки.

"Започнахме бавно, доминирахме във владението, да, но допсунахме слаб гол - разочаровани сме от това. След това имахме няколко лоши минути, но беше въпрос на време да вкараме гол когато се съвзехме. Юго Лорис направи фантастично спасяване и ние трябваше да вкараме повече."

  Сподели
170