Клоп: Евертън ще играе толкова, колкото му позволи Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп: Евертън ще играе толкова, колкото му позволи Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за предстоящата среща с Евертън в мач от 23-ия кръг на Висшата лига - първият след възобновяването на игрите в първенството на Англия.

"Ентусиазмът на играчите може да се усети. Хубаво е, че Висшата лига се завърна, но остават определени проблеми - странни решения, сериозни наранявания. Готови сме да играем, но трябва да сме готови да се сблъскаме с проблеми, защото те определено ще бъдат. Тук няма нищо ново. Във футболен мач или имате план за игра, или се адаптирате към играта на противника. Мачът с Евертън ще бъде вълнуващ.

Когато анализирате играта на Евертън, трябва да вземете предвид играта на Наполи или всеки друг отбор, защото Анчелоти насажда свой собствен стил в своите отбори и той има достатъчно опит, за да върви всичко добре. Така Евертън ще играе своя футбол. Ще играят толкова, колкото им позволява Ливърпул. Трябва да намерим техните слабости и да ги използваме. Трябва да покажем 100% дисциплина, както и да поддържаме глада за играта преди и по време на нея", заяви Клоп.

  Сподели
159