Фабрегас няма да играе срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Фабрегас няма да играе срещу Юнайтед

Полузащитникът на Арсенал Сеск Фабрегас и Абу Диаби все пак няма да успеят да се възстановят за предстоящият мач от Висшата лига на Англия срещу Манчестър Юнайтед, независимо от първоначалните очаквания. Както е известно, испанският национал получи травма на подколенното си сухожилие преди две седмици в срещата от 5 кръг на Шампионската лига срещу Брага. Според медицинският персонал на „артилеристите", за възстановяването ще са нужни три седмици и в такъв случай Фабрегас щеше да се завърне в строя за дербито.

Но във вторник обаче стана ясно, че лечението му не преминава добре и той няма да бъде готов за срещата. Тази новина съобщи днес лично Арсен Венгер, който не скри разочарованието си от неприятният за него факт.

„Той не тренира днес с нас. Шансовете му да излезе на „Олд Трафорд" срещу Юнайтед силно намаляха. На този етап вероятността да се появи в мача е малка - под 50 процента. Същото се отнася и за Диаби, който няма да може да играе срещу „червените дяволи", заяви за Sky Sports Венгер.

 

  Сподели
71