Бербатов предупреди Юнайтед за Коутиньо


И. Ангелов

Бербатов предупреди Юнайтед за Коутиньо

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предупреди клуба относно привличането на полузащитника на Барселона Филипе Коутиньо. В момента бразилецът е под наем в Байерн Мюнхен, като германците потвърдиха, че няма да закупят играча в края на периода. От там започнаха спекулациите и Коутиньо се свърза от медиите с Юнайтед, което Берба коментира:

"Всички смятаха, че той ще се справи страхотно след трансфера в Барселона, но нещата не се получиха. Понякога ти трябва крачка назад за да тръгнеш напред. Няма съмнение, че той ще премине в добър отбор, но ще му е необходимо доверието на мениджъра, който да го направи основния играч, за да може той да играе спокойно и да е свободен да прави каквото поиска.

"Хората ще гледат на информацията за Юнайтед и ще посочат връзките му с Ливърпул и как никой няма да му прости ако премине на "Олд Трафорд". Честно казано, не мисля че Юнайтед има нужда от него в момента.

"Бруно Фернандеш е много подобен играч, той навлезе във форма и изглежда много обещаващо попълнение, така че не мисля, че има смисъл Юнайтед да подпише с Коутиньо. Погба също се връща, Фернандеш е там, МакТоминей играе страхотен футбол - имат достатъчно качество и подписването на Коутиньо е безсмислено."

  Сподели
221