Уест Бромич с ценни три точки срещу Нюкасъл (видео)


П. Пенков

Уест Бромич с ценни три точки срещу Нюкасъл (видео)

Уест Бромич успя да победи Нюкасъл с 3:1 пред собствена публика в двубой от 16-я кръг в английската Висша лига. Домакините откриха резултата в 32-та минута чрез Сомен Тчой, който навлезе в наказателното поле на свраките, успя да финтира противниковата защита и да отправи точен удар с левия крак към далечната греда за 1:0.

В 71-та минута Албиън удвоиха преднината си, благодарение на Питер Одемвинге. Той успя да се възползва по най-добрия начин от грешка на противникова играч, след което навлезе на скорост в наказателното поле, преодоля защитата и стреля покрай Тим Крул за 2:0. Минута преди края на редовното време отново той направи предината на домакините класическа. Той получи прекрасен пас от съотборника си Марек Чех, след което без проблеми преодоля стража на свраките и прати кълбото в мрежата им.

В 90-та минута Петер Льовенкрандс успя да отбележи за Нюкасъл. След центрирана отдясно топката попадна в Хонас Гутиерес, който увладя прекрасно с гърди и от близо 6 метра стрела, но Скот Карсън успя да избие. Кълбото се озова в краката на Льовенкрандс, който просто трябва да вкара кълбото в мрежата.

Видео: Тук
Галерия: Тук

  Сподели
145