Реднап е уверен в завръщането на Джерард в Ливърпул


Н. Гавазов

Реднап е уверен в завръщането на Джерард в Ливърпул

Бившият халф на Ливърпул и националния отбор на Англия Джейми Реднап смята, че завръщането на мениджъра на Рейнджърс Стивън Джерард на "Анфийлд“ е неизбежно.

След като завърши кариерата си на играч през 2016 г. и работи известно време в Академията на Ливърпул, през 2018 г. Джерард оглави шотландския тим.

С работата си в Глазгоу Стивън убеди Раднап, че може да бъде достоен наследник на Юрген Клоп, когато немецът напусне Ливърпул.

"Не бях сигурен, че Стиви ще поеме треньорската работа. По същия начин, както в случая с Франк Лампард. Те имаха прекрасни кариери като играчи, спечелиха всичко и напълно предположих, че ще се ограничат да работят като експерти, избирайки лесния начин. Но те не направиха това и предпочетоха да се движат по острия ръб.

Стиви добре работи в Шотландия. Да, това не е лесно за него, защото Селтик е толкова силен. Но можете да видите, че Стиви има необходимите качества.

Мисля, че след няколко години в Рейнджърс, ако той не допусне грешки, ще бъде само въпрос на време пристигането му на мястото на Юрген Клоп, когато немецът напусне Ливърпул", заяви Реднап.

  Сподели
85