Вилиан: Повечето играчи се страхуват да се върнат


И. Ангелов

Вилиан: Повечето играчи се страхуват да се върнат

Нападателят на Челси, Вилиан, смята че повечето от играчите във Висшата лига не се чувстват комфортно да се върнат след пандемията от коронавирус. От месец март футболът е спрян и за момента се цели завръщане в средата на юни. Англия беше ударена особено тежко от вируса, като до момента са отчетени над 34 000 смъртни случая при 240 000 потвърдени заболели.

"Честно, от това, което виждам, много играчи - повечето играчи, бих казал, не се чувстват комфортно с идеята да се завърнем сега. Ние искаме да се завърнем, наистина ни липсва да играем и да правим това, което обичаме. Но трябва да е безопасно това да се случи. Така виждаме нещата. Здравето трябва да е на първо място.

"Така че в момента играчите не се чувстват комфортно с идеята за връщане, докато не е безопасно. Нашият състав много говори по интернет, чрез различни приложения, и имахме някои срещи. Лампард ни изпрати информация какво иска Висшата лига.

"Ние все още не знаем как ще се развият нещата. Дано в следващите няколко дни стане ясно. Висшата лига ще има среща и след това ще ни уведоми за следващите стъпки."

  Сподели
421