Кийн организирал купон по време на карантината


И. Ангелов

Кийн организирал купон по време на карантината

Евертън обяви, че е разочарован от поведението на нападателя Мойзе Кийн, след като той публикува снимки на себе си и приятели, които организират купон в неговия апартамент по време на пандемията. Daily Star публикува и видеа от празненството, които доказват нарушаването на карантинните правила.

"ФК Евертън беше разочарован да научи за инцидента, в който играч от първия отбор игнорира заповедите на правителството и клубната политика по време на кризата с коронавирус. Клубът силно изразява недоволството си към играча и ясно даде да се разбере, че такива действия са напълно неприемливи.

"Евертън често набляга на важността да се следват всички правила, включително и незадължителните. Клубът налага тези правила чрез официална кореспонденция с всички свои служители и играчи. Изумителните хора в здравните служби заслужават огромно уважение за здравата си работа и саможертвата си. Най-добрият начин да покажем уважение е чрез това да правим всичко възможно за да ги пазим."

20-годишният Кен пристигна от Ювентус през лятото за 32 милиона евро. Той вкара 7 гола за 661 минути игра с новия отбор.

  Сподели
124