Мадисън за Юнайтед: Оставам в Лестър


И. Ангелов

Мадисън за Юнайтед: Оставам в Лестър

Звездата на Лестър Сити Джеймс Мадисън намекна, че вероятно няма да премине в Манчестър Юнайтед, както се спекулира дълго време. 23-годишният англичанин коментира, че преходът му от Норич Сити към Лестър през 2018 г. вероятно е най-добрият ход в кариерата му до тук. 

"Разбира се, че ще остана. Това е едно от най-добрите решения, които съм правил, да дойда тук. Обичам клуба."

Мадисън продължи за трудността при поддържане на форма по време на карантина:

"В момента просто се изолирам, както всички останали. Брендан Роджърс направи програма за всички и ни изпрати неща за правене за да поддържаме форма. Ние не само стоим вкъщи с бира и кекс, не се тревожете. Тази ситуация не е идеална защото се справяхме много добре и бяхме в състезанието за Шампионска лига. Просто искаме да завършим в топ 4 и аз винаги съм искал да играя футбол в Шампионска лига.

"Сегашният ни състав се сравнява постоянно с онзи, който спечели титлата, но това са съвсем различни отбори. Няма много останали от тогава. Мисля, че Джейми Варди и Каспър Шмайхел са основните. Аз мисля, че тогава всеки, който гледаше футбол, скандираше за "лисиците", а тогава аз играех за Ковънтри. Аз станах фен в края на сезона на Лестър. Всички искат да видят как аутсайдерът печели, и аз просто не можех да повярвам.

"Спомням си как всяка седмица си мислех... сега Лестър ще се подхлъзне, просто трябва. Така мислеха всички, но те просто продължаваха."

  Сподели
206