Берба: С Почетино Нюкасъл може да привлече Бейл


И. Ангелов

Берба: С Почетино Нюкасъл може да привлече Бейл

Димитър Бербатов коментира, че ако Нюкасъл успее да привлече мениджър от топ класа, то отборът ще започне да привлича и играчи от ранга на Гарет Бейл. Клубът от Висшата лига е близо до смяна на собствеността, след като скоро се очаква финал на сделка за 300 милиона лири, която да предостави собствеността на консорциум от Саудитска Арабия.

"Ако слуховете са верни и Нюкасъл опитва да назначи Маурисио Почетино, това ще е страхотен ход за тима. Ако той поеме нещата това ще е първия знак от новите собственици, какви играчи ще се търсят. Това ще означава, че този клуб влиза на сцената.

"Ако поставиш Почетино начело в Нюкасъл и предприемеш разговори с играчи, вярвайте ми, че те ще започнат да ти обръщат внимание и ще приемат офертите сериозно. Говоря и за големи имена. Аз зная, че Гарет Бейл е сред тези, които се свързват с клуба. Сигурен съм, че Нюкасъл ще иска да подобри имиджа на някои играчи.

"Ако слуховете са верни, първото нещо, което Почетино ще иска е гаранция, че ще му купят колкото е възможно повече добри играчи, за да може да постигне целите пред себе си. Той вече спечели име на един от най-добрите треньори в света. Въпросът е дали той иска да отиде в Нюкасъл? Когато се свързваш с отбори като Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, без да показвам неуважение към Нюкасъл, но има разлика тук.

"Най-големият фактор, който би убедил Почетино да пристигне на "Сейнт Джеймсис Парк", би бил парите за играчи."

  Сподели
230