Артета: Арсенал редовно посещава психолог


И. Ангелов

Артета: Арсенал редовно посещава психолог

Мениджърът на Арсенал Микел Артета сподели, че играчите на отбора са в непрестанна връзка с психолог откакто Висшата лига бе спряна. Групата на тима не се събира от поставянето на диагнозата Ковид-19 за Артета, като той каза пред Sky Sports:

"Ние имаме психолог, който следи играчите и винаги е във връзка с тях. Освен това получаваме информация от много различни хора. Постоянно изпращаме видеа на играчите и гледаме да ги държим заети. Също така, ние ги държим в работен режим и възможно най-близо до хората, свързани с работата им - това е моят екип треньори.

"Имахме някои много добри разговори. Това помага много да опозная играчите по-добре и да подобря връзката си с тях. Имаме комуникация и разбиране помежду си. Имаме много срещи и опитваме да планираме сезона. Имаме един, два или три различни сценария, и трябва да сме готови за всички тях.

"Аз не съм човек, който обича да импровизира, така че следим обстоятелствата всяка седмица и трябва да сме готови да се адаптираме. Така когато дойде моментът да се върнем в игра, без значение в кой сценарий, ние ще сме сигурни, че ще влезем на скорост."

  Сподели
119