Брюйне: Бях болен 9 дни


И. Ангелов

Брюйне: Бях болен 9 дни

Звездата на Манчестър Сити Кевин де Брюйне разкри, че по време на карантината той може би е прекарал коронавируса заедно със семейството си, но така и не е бил тестван за това. По думите на белгиеца той и хора от семейството му са били в неразположение за няколко дни. Sky Sports предаде:

"В началото на карантината семейството ми беше болно осем или девет дни. Всичко започна от малкото ми момче, след това по-възрастното, след това жена ми, но не зная дали това е било коронавирус. За щастие вече преминахме през това и вече две или три седмици сме наистина добре, намерихме режима си и всичко е наред.

"През първите две седмици всичко беше странно защото не знаех какво се случва. След това си взех пътечка за бягане. Плувах малко, защото съм късметлия да имам басейн на долния етаж. Правех дължини и бягания през ден, а след това избирах между упражненията и плуването. Предполагам, че поддържам формата си достатъчно добра.

"Изпратиха ни доста голяма програма от клуба. В началото на карантината няколко треньора отидоха до клуба и заснеха видеа с това какво можем да правим. Но има определени неща, които харесвам да правя. Очевидно това е в бягането и плуването. Правя упражнения, но не стоя по час-два във фитнеса. Става ми скучно да тренирам сам и предпочитам бягането, където мога да слушам подкасти и други неща."

  Сподели
128