Берба: С Кейн и Санчо, Игало ще е ненужен


И. Ангелов

Берба: С Кейн и Санчо, Игало ще е ненужен

Димитър Бербатов смята, че Манчестър Юнайтед няма да има нужда да продължи договора под наем на нападателя Одион Игало, ако тимът успее да привлече в идния трансферен прозорец Джейдън Санчо и Хари Кейн. Игало пристигна през януари и вкара 4 гола в 8 мача, но бъдещето му за момента е неясно.

"Ако Игало продължи в тази форма както до момента, да вкарва и да помага на тима, тогава аз мисля, че трябва да му дадат нов договор, но казвайки това аз зная, че трябва да се прецени ситуацията. Санчо и Кейн са две имена, за които се спрягат трансфери към клуба в момента, така че трябва да се прецени в каква посока ще върви този отбор.

"Дали искат да купуват нови нападатели? Ако да, тогава ще е странно да държат Игало. С тази ситуация в момента, аз не виждам как ще харчат много, така че ще е логично Игало да остане. Ако стане резерва ще е лошо да го държат, и аз мисля, че Солскяер трябва да му каже честно мислите си. Аз мисля, че в момента той има по-малка роля от Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал. Мисля, че той знае това и оценява ситуацията, защото когато получи шанс, той върши работата, а това е страхотно.

"Ако той ще остане, те ще трябва да получат равен шанс и когато в тренировките вкарваш голове, ти ще играеш. Аз не мисля, че той ще остане за да бъде резерва - никой нападател не иска това. Искаш да играеш от първата минута."

  Сподели
115