Уокър е убеден, че феновете ще приемат отмяната на сезона


Н. Гавазов

Уокър е убеден, че феновете ще приемат отмяната на сезона

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър е уверен, че хората ще проявят разбиране, ако този сезон на Висшата лига бъде отменен.

В петък клубовете от Висшата лига решиха да удължат паузата, причинена от пандемията на коронавирус, за неопределен период.

Кайл не харесва идеята, че този сезон трябва да се играе на всяка цена. Защитникът на Англия предлага да се помисли за здравето на хората.

"Засега футболът трябва да направи крачка назад, защото в момента това е най-важното нещо за хората от света на футбола.

Най-важното е здравето на членовете на вашето семейство и на членовете на други семейства.

Надявам се и съм сигурен, че всички се надяват, че футболът ще се завърне. Можем да завършим сезона, но ако това не е възможно, тогава всички ще се отнасят с разбиране, защото здравето на хората е по-важно от спортната игра.

Трудно е, но на първо място, трябва да мислим за здравето на другите хора, а също така да защитим възрастните хора и техните семейства, които могат да хванат заразата.

Като футболист сте свикнали с ежедневието и с факта, че животът ви е подреден. Мисля, че това е моментът, в който просто трябва да бъдем търпеливи и да мислим за другите", заяви Уокър.

  Сподели
102