Джон Тери: Санчо ще е страхотен за Челси


И. Ангелов

Джон Тери: Санчо ще е страхотен за Челси

Легендата на Челси Джон Тери посъветва клуба да положи усилия за привличане на английския национал от Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. 19-годишният премина в Бундеслигата от Манчестър Сити през 2017-та година, като в своите 90 мача до тук той вкара 31 гола и асистира 30 пъти. Тери смята, че крилото ще е перфектно попълнение около младежите на Челси като Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам.

"Аз мисля, че младите момчета показаха потенциала си. Ние говорихме в началото на сезона за играчи като Тами и Мейсън, които ще пробият, и те показаха, че могат да играят. Аз мисля, че Санчо е един от най-добрите млади играчи в света в момента, така че той би бил перфектно попълнение за Челси.

"Той ще ни направи по-добри, също. Но погледнете какво излиза от академията - Били Гилмор, Тами, Мейсън, Рийс, безкрайно, нали? Има толкова много позитиви в този сезон. Аз мисля, че откакто аз пробих, това искат да виждат феновете на Челси - младежи от академията да пробиват в състава и да дебютират. Тази година видяхме това в изобилие.

"Постигнатото от мениджъра е невероятно защото говорехме по-рано, че няма по-добър избор от Лампс. С асистент-мениджър Джоди Морис, който познава младите играчи и работи с тях за младежкия отбор и под 18-годишните. Аз мисля, че това е добра синергия. Групата, която те направиха се справи наистина много добре."

  Сподели
230