Съпругата на Артета: Вирусът е лек и не пречи на работата


И. Ангелов

Съпругата на Артета: Вирусът е лек и не пречи на работата

Съпругата на мениджъра на Арсенал Микел Артета - Лорена, сподели, че испанецът би продължил с работата си, ако не беше паниката около коронавируса. В четвъртък беше потвърдено, че Артета е заразен с Covid19, като Висшата лига бе отложена, но Лорена Бернал излезе с няколко минутно видео в Инстаграм, в което говори за проблема и здравето на съпруга си:

"Аз искам да благодаря на всички, които изпратиха добри съобщения, вайбъри, смс-и, имейли и обаждания. Всичко това е невероятно. Аз добре разбирам, че искате да знаете какво се случва. 

"Моят съпруг се чувства добре, той е добре. Вярно е, че има симптомите на вируса, но тези симптоми никога нямаше да го спрат от това да ходи на работа в нормална ситуация. Той просто щеше да си вземе ибупрофен или парацетамол и щеше да отиде да работи. Нищо страшно.

"Малко температура и главоболие, това е. Това е всичко. Моите деца и аз сме перфектно добре. Очевидно този вирус не е смъртоносен. Може да е такъв за някои хора, но повечето ще го преживеят с леки симптоми."

  Сподели
119