Дайк: Само медиите говореха за рекорда


И. Ангелов

Дайк: Само медиите говореха за рекорда

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк отхвърли значението на вчерашната загуба от Уотфорд с 3:0, която прекрати поредицата от 44 срещи за мърсисайдци без загуба. Това бе и първата загуба за настоящия сезон за Ливърпул, който се сравняваше с Арсенал от 2004-та година, който премина през цял сезон без да загуби, и достигна до 49 срещи без поражение.

"На първо място всички поздравления са за Уотфорд. Шансовете, които създадоха, и как следваха плана си, те вкараха три гола, а ние не създадохме много положения. Не можем да вземем нищо от постижението им. Трябва да се подобрим защото е трудно да понесем това.

"Когато получиш три гола трябва да се подобриш като отбор, и ние ще го направим. Да губиш боли, но тези рекорди са само за медиите, ние не сме ги споменавали никога, просто продължаваме. Искаме да спечелим следващия си мач във ФА Къп и след това срещу Борнемут. Имам предвид, това е единственият път напред.

"В целия сезон не сме губили така. Те се справиха много, много добре, а и ние трябваше да се справим по-добре. Искаме да отговорим с победа моментално.Трябва да прегледаме как реагираме при тъчове. Няма причина за паника. Не искаме да допускаме, просто трябва да прегледаме нещата без паника. 

"Рекордът и разговорите за него са само в медиите, ние просто искаме да спечелим всеки наш мач. Ще се концентрираме над следващия в купата и ще опитаме да спечелим там. Трябва да сведем глави и да работим по-здраво."

  Сподели
305