Игало се надява да се задържи в Юнайтед


Н. Гавазов

Игало се надява да се задържи в Юнайтед

Нападателят Одион Игало се надява, че престоят му в Манчестър Юнайтед няма да бъде ограничен до останалата част от този сезон.

Напомняме, че "червените дяволи" успяха да подпишат с Игало точно преди затварянето на зимния трансферен прозорец, след като оформиха договор за наем  с Шанхай Шенхуа до края на сезона.

След пристигането си в Англия Одион бе поставен под карантина в продължение на две седмици и едва миналата неделя проведе първата си тренировка в Карингтън.

Оттогава 30-годишният нигериец успя да запише  участия срещу Челси и Брюж, но не впечатли.

В очакване на мача срещу бившия си отбор  Уотфорд,  Игало заяви, че е готов да играе в тандем с Антони Марсиал, а също така изрази надежда, че ще успее да спечели постоянен договор.

"Разбира се, бих искал да удължа престоя си тук, ако имам възможност.

Мога ли да играя в тандем с друг нападател? Зависи от мениджъра. Работата ми е да тренирам усилено всеки ден и да съм готов да помогна на отбора, когато съм нужен.

Вече играх във Висшата лига и знам какви са изискванията тук. Знам, че трябва да бъдеш много силен и годен да се вкопчиш в топката и да поддържаш играта, така че работя върху нея. Ставам по-добър и по-добър.

Имаме добри играчи тук. За съжаление Маркус Рашфорд е контузен, но той е добър нападател, мести се  от фланга към центъра и трябва по някакъв начин да се справим със  загубата му. Когато и да ме  помолят, винаги съм готов да помогна", заяви Игало.

  Сподели
179