Вилиан: Искам да остана в Лондон


Н. Гавазов

Вилиан: Искам да остана в Лондон

Крилото на Челси Вилиан отвори вратата за преход  към Тотнъм, като заяви за желанието на семейството си да остане в Лондон.

Както е известно, настоящият договор на Вилиан изтича в края на този сезон. Според слуховете, играчът от бразилския национален отбор иска от клуба си нова сделка за три години, но това не се вписва в политиката на Челси, въпреки че бяха направени изключения за Давид Луис и Оливие Жиру.

Има слухове за интерес към Вилиан, който следващото лято ще навърши 32 години, от бившия си наставник  Жозе Моуриньо, който сега оглавява Тотнъм, а крилото не затваря тази врата.

"Играя за Челси повече от шест години и честно мога да кажа, че съм много щастлив тук.

Ако попитате жена ми дали иска да напусне Лондон, тя ще каже не. Дъщерите ми се чувстват по същия начин. Разбира се, Бразилия е Бразилия, нали? Там е домът ни, нашата култура. Винаги сме щастливи, когато отидем там, за да почиваме, да се видим със семейството и приятелите, но Лондон е вторият ми дом.

Всъщност наскоро преминах теста за британско гражданство. Вижте, беше трудно. Накратко, това е изпит по британска история. Някои въпроси бяха толкова сложни, че дори моите британски приятели не знаеха отговорите!

Провалих първите два опита, но издържах изпита с третия. Сега съм британски гражданин! Значи Лондон е мястото, където искам да остана. Тук е  моето семейство, моята църква. Искам дъщерите ми да растат тук", заяви Вилиан.

  Сподели
492