Фарке: Разочаровани сме, че не победихме Ливърпул


И. Ангелов

Фарке: Разочаровани сме, че не победихме Ливърпул

Мениджърът на Норич Сити Даниел Фарке даде мнението си за снощния сблъсък от двадесет и шестия кръг на английската Висша лига, когато първият и последният в таблицата мериха сили на "Кероу Роуд". Норич пропусна няколко изключителни положения в срещата, което остави наставника разочарован след края:

"Можехме да вземем нещо от мача. По отношение на представянето ние бяхме доста добри днес. Показахме доста неща, които искахме да постигнем днес. Липсваше ни това, да сме клинични. 

"Аз мисля, че в първото полувреме имахме страхотен шанс. Бяхме двама срещу вратаря, и когато искаш да победиш Ливърпул на това ниво, трябва да използваш тези шансове. Във второто полувреме един момент на магия от Мане беше разликата между два отбора, които бяха много близки в играта. Разбира се, че сме малко разочаровани.

"Ливърпул просто не се предава. Те са в най-добрата лига с това ниво на представянията си и постоянството. Те са най-добрия отбор в света, но бяхме близо до това да вземем поне точка. От това представяне можем да вземем много самочувствие, но за съжаление не и точки."

  Сподели
225