Джонсън: Санчо не бива да отива в Юнайтед


Н. Гавазов

Джонсън: Санчо не бива да отива в Юнайтед

Глен Джонсън, който е бивш защитник на Челси, Ливърпул и Англия, сподели мислите си относно евентуалния трансфер на халфа на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед.

"Почти всички, които могат да си позволят трансфера на Санчо, ще искат да го купят, така че Джейдън има време да избере нов клуб. Мисля, че изборът в полза на Манчестър Юнайтед би бил грешен. Разбира се, това е фантастичен клуб, такъв преход ще има голямо влияние върху неговата биография, но като се има предвид какъв е този отбор сега, той ще бъде подложен на прекалено голям натиск още от първия ден. Такъв млад футболист не трябва веднага да стане лидер на клуб като Юнайтед. Сега Маркъс Ръсфорд е в тази роля и тялото му получава пълната цена за това. Младите играчи трябва да бъдат внимателни, защото някои от тях все още се формират.

Ако Санчо се премести в Челси, Ливърпул или може би в някой испански клуб, той няма да трябва да пробие в отбора и да изненадва. Той ще бъде постепенно въведен в тима, което ще повлияе положително на неговото развитие. Може би Джейдън няма да получи гарантирано място в стартовия състав, но ще направи правилното нещо“, заяви Джонсън.

  Сподели
138