The Guardian: Линдегаард преминава в Юнайтед


Н. Гавазов

The Guardian: Линдегаард преминава в Юнайтед

Съдейки по всичко, Манчестър Юнайтед действително води преговори относно подписа на 26-годишния вратар на норвежкия Олесунд и националния отбор на Дания Андреас Линдегаард и не е изключено, сделката да завърши в съвсем близко време.

Както заяви председателя на Борда на Олесунд Биарне Хагенсен, към настоящия момент той се намира в Англия, в компанията на агента на играча Хенрик Хоф и води преговори с Юнайтед.

„Заедно с Хенрик аз се намирам в Манчестър. Сделката е близо до осъществяването си. Ние сме някъде по средата, но повече няма да кажа нищо. До три или четири часа ще направим специално изявление", заяви за датския телевизионен канал TV 2 Хогенсен.

The Guardian пък излезе със своя информация, че условията по личния договор на Линдегаард са уточнени и до дни ще бъде обявено официално подписването с него. Датският вратар ще премине на „Олд Трафорд" за 3,5 милиона паунда. Всичко това не означава, че преговорите с Де Хея ще бъдат преустановени. Очаква се Томаш Кушчак окончателно да напусне Юнайтед и за титулярното място да се борят Линдегаард и Де Хея.

 

  Сподели
92