Бент съветва Сити и Ливърпул да помислят за покупката на Погба


Н. Гавазов

Бент съветва Сити и Ливърпул да помислят за покупката на Погба

Бившият нападател на Англия Дарън Бент посъветва Манчестър Сити и Ливърпул да обмислят да купят полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Според слуховете, Погба е решен да напусне "Олд Трафорд“ през следващото лято, а "червените дяволи" са готови да продадат французина  на правилната цена.

Бент очаква Погба да бъде желан за много топ клубове и няма да се изненада, ако световният шампион с френския национален  френския отбор остане във Висшата лига.

"Понякога му става малко съжаление. Правят го изкупителна жертва за абсолютно всичко в Манчестър Юнайтед.

Дори когато не играе, хората го обвиняват в нещо и постоянно говорят за него.

Не мисля, че свързаният с медиите аспект му помага. Когато казва, че е болен и след това танцува на сватбата на брат си, хората очевидно правят грешни изводи.

Когато кажете, че Манчестър Юнайтед може да го продаде, мисля, че ще има куп клубове, които ще поискат да го получат.

Знам, че могат да понесат загуби, като го продадат, но ми се струва, че той може да отиде почти навсякъде - включително и до определени отбори от Висшата лига.

Когато играч като Пол Погба стане на разположение, а  не забравяйте, че е само на 26, тогава ще има много претенденти за Пол.

Няма да се изненадам, ако Манчестър Сити се обърне към него. Мога също да си представя, че той ще отиде в Ливърпул. Когато е в най-добрата си форма, той може да играе за повечето отбори в света", заяви Бент.

  Сподели
303