Юнайтед е готов да продаде Погба за 150 милиона


Н. Гавазов

Юнайтед е готов да продаде Погба за 150 милиона

Манчестър Юнайтед  започна да се подготвя за живот без Пол Погба, като определи цена от 150 милиона паунда за френския полузащитник.

Този уикенд наставникът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскер заедно с играчите си ще отлети до тренировъчния лагер в Марбея, но на борда няма място за Погба.

Според Daily Star, Оле е уведомил Погба, че не иска да го вземе със себе си за  Испания. Вместо това Пол ще продължи да тренира индивидуално.

Може да се предположи, че Погба все още се възстановява от нараняване на глезена, но преди шест седмици Солскяер каза, че Пол ще се върне в строя до  "три - четири седмици“.

Това може да е доказателство, че Погба вече няма място в плановете на Солскяер. Освен това други публикации в различни източници подкрепят темата за вероятното напускане на 26-годишния французин с "Олд Трафорд“.

The Sun съобщава, че след покупката на Бруно Фернандеш през януари, босовете на Юнайтед са дали  зелена светлина за продажба на Погба през следващото лято.

На Пол  и агента му  Мино Райола е било казано, че халфът  е свободен да напусне, ако клубът, който го желае, плати 150 милиона британски лири - 30 милиона паунда по-малко от сумата, за която "дяволите"  оцениха звездата си през миналото лято.

  Сподели
223