Юнайтед вкара шест пъти в Транмиър


И. Ангелов

Юнайтед вкара шест пъти в Транмиър

Транмиър Роувърс прие Манчестър Юнайтед в срещата от четвъртия кръг на ФА Къп. Днес на "Прентън Парк" гостите спечелиха с 6:0 над съперника си от третото ниво на английския футбол, като почти всички футболисти в червено се отчетоха с принос за резултата.

Първи гол в мача вкара Хари Магуайър, който получи асистенция от колегата си в средата на защитата Виктор Линдельоф. Попадението бе мощен удар от извън наказателното поле в ъгъла над вратаря за 1:0. 

В 13-ата минута Антони Марсиал намери Диого Далот в наказателното поле, португалецът финтира бранител и стреля под ъгъл за 2:0. 3 минути след това за 3:0 вкара Джеси Лингард, който получи подаване от Магуайър и стреля фалцово. 

В 41-ата минута Андреас Перейра центрира добре и на втора греда Фил Джоунс завърши за 4:0. В 45-ата минута Люк Шоу асистира на Марсиал, който вкара красив гол с фалцов удар за 5:0.

На почивката Матич и Марсиал напуснаха игра за гостите, а Фред и Чонг се появиха. Именно Чонг в 55-ата минута спечели дузпа за "червените дяволи", която хладнокръвно реализира Мейсън Гринууд за 6:0. В 85-ата минута пък Тахит Чонг нацели гредата на противника от труден ъгъл.

  Сподели
350