Лампард: След всеки мач съм като развален грамофон


И. Ангелов

Лампард: След всеки мач съм като развален грамофон

Челси успя да премине към петия кръг на ФА Къп след победа с 2:1 на гости на Хъл Сити вчера, но мениджърът Франк Лампард отново изрази разочарование от представянето на своите момчета, като обяви, че се чувства като "развален грамофон" поради факта, че трябва да повтаря думите си след всяка среща на тима.

"Добрата новина е, че сме напред. Лошата новина е, че направихме показно за целия ни сезон. Ние държахме срещата в ръце и правихме добри движения до края. Но когато не вкарваш трябва да продължиш да опитваш. Когато играем добре ние сме добър отбор, но ние не затваряме мачовете си. Създаваме си проблеми сами.

"Това е труден проблем. Работим здраво над ударите и просто не ни се получава. Това те определя в крайна сметка. Аз се чувствам като развален грамофон. Имаме по-голямата част от владението и ударите по вратата, но пропускаме. Когато контролираш толкова трябват повече голове. Не можеш да виниш късмета си, както при рикошета за гола на Хъл. Това е разочароващо. Ние правим грешки и им позволяваме две атаки в последните две минути."

  Сподели
187